ERVA CAFé & RESTAURANT

ERVA CAFé & RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 185 beoordelingen
17 jan 2022 om 13:38 Not even exaggerating! frozen pizza!!! that tasted disgusting and made me sick all night! Please do not order from this place, it will be a waste of your money. I do not know have they have a 4.3 ratings. It is a scam!!!!!
11 jan 2022 om 20:12 So good
7 jan 2022 om 8:32 Er zat een haartje in mijn eten
5 jan 2022 om 23:13 Heel slecht eten De pizza was super koud Cheeseburger was niet te eten
30 dec 2021 om 20:19 Portie rijst is echt super karigg bij de kipfiletschotel. Helaas geen knoflook en sambal gekregen wel erom gevraagd.
25 dec 2021 om 11:46 Echt super lekker. Maar zo weinig rijst bij mijn kipschotel?! Letterlijk 2 happen?? Ik heb nog nooit zo een kleine portie rijst gezien in me hele bestelgeschiedenis. Jammer, want het eten was goed.
21 dec 2021 om 13:22 De cheeseburgers zijn heerlijk.
20 dec 2021 om 10:38 Bestelling was incompleet en mager belegde burger voor de prijs, denk dat ik niet meer bestel hier
19 dec 2021 om 6:18 3e keer dat ik heb wat besteld bij het restaurant en alle 3 de keren niet teleurgesteld! Eten was vers en warm bij aankomst en de bezorger vriendelijk.